L’edició 2024 de Venditalia, l’esdeveniment líder en màquines expenedores a Europa i a nivell mundial, tindrà lloc del 15 al 18 de maig de 2024 a l’innovador districte Fieramilano Rho.

Venditalia 2024 serà molt més que una fira comercial; ha estat dissenyada per esdevenir un escenari global que permetrà a tots els operadors del sector connectar, aprendre i créixer en el món de la distribució automàtica a nivell internacional.

Aquest esdeveniment està orientat cap al futur i es realitzarà en un centre d’exposicions únic pel que fa a la funcionalitat dels espais, la varietat de serveis i l’accessibilitat. A més, oferirà serveis d’excel·lència i experiències innovadores com la senyalització digital, que permetrà una gestió immediata del flux d’informació actualitzada que es podrà utilitzar durant tota la fira.

Important: Promoció de vendes fins al 15 d’octubre de 2023: Les empreses que van exposar a Venditalia 2022 i que confirmen o augmenten l’espai d’exposició respecte al que van adquirir el 2022 gaudiran dels mateixos preus d’espai nu que en l’edició anterior i obtindran un descompte en les tarifes oficials de 2024.

#SAveTheDate! Venditalia 2024 del 15 al 18 de maig de 2024