Ahir ens hem reunit per vídeo-conferència, d’una part l’ACV Srs. Francesc Recolons, Josep Mª Arquerons, Joan Llamas i Rafael Cubarsí amb GENERALITAT DE CATALUNYA, Direcció de l’Agència Catalana de Consum, Sr. Francesc Sutrias i el seu equip Srs. Albert Melià , Marta Rovira i Acció Climàtica.

Segell de Qualitat

S’ha parlat de temes com el Segell CQS de Qualitat,  que gaudeix de tot el suport de la Generalitat, donant força als socis de l’ACV en les seves negociacions. De fet ens han proposat fer un comunicat conjunt reiterant aquest suport després dels temps de pandèmia.

Segell KM0

El Segell KM-0 seria l’equivalent al segell de proximitat per accedir a un llistat de productors de matèria primera, el més sostenible possible i veure de quina forma es trasllada ael món del vending.

Ens han enviat un enllaç per començar a treballar el tema, tot advertit-nos que existeix una normativa Europea on es base tot aquest assumpte.

Interchanges Fees

Hem parlat de l’afectació a nivell micropagaments dels % mínims que ens apliquen en els cobraments per targetes de dèbit corporatives o ticket restaurant. Dirigirem un escrit fet per l’ACV amb el màxim d’informació per que es pugui actuar aquest assumpte des de la GENERALITAT ja que es un tema que ens afecta a tots els comerciants que treballem amb imports inferior a 1€ i tal i com es va comentar amb PIMEC.

Molt aviat informarem amb més detall de com progressen les negociacions. Fins llavors, ja sabeu que l’ACV estem a la vostra disposició per qualsevol cosa que pugueu necessitar.

info@acvending.cat