Descobreix els Beneficis d’ACVending.cat: Optimitza el teu Negoci de Màquines Expenedores.

Si ets un operador de màquines expenedores, formar part de la comunitat d’ACVending.cat et brinda una sèrie de beneficis que et permetran enfortir el teu negoci i gaudir de diverses oportunitats. A continuació, t’expliquem els avantatges que obtindràs com a soci:

  1. Comunitat: Formaràs part d’una comunitat activa i dinàmica de professionals del sector. A través de l’associació, podràs establir contactes, intercanviar experiències i treballar conjuntament per aconseguir més influència davant de les administracions i altres entitats relacionades amb el negoci de les màquines expenedores.
  2. Certificats: Obtindràs certificats d’afiliació i de qualitat (CQS) que avalen la teva pertinença a ACVending.cat. Aquesta acreditació pot generar confiança entre els clients i proveïdors, donant prestigi al teu negoci.
  3. Assegurances: ACVending.cat t’ofereix assegurances per a les fonts i màquines expenedores. A més, estaràs protegit amb una Responsabilitat Civil que cobreix fins a 1,5 milions d’euros. Aquesta cobertura t’aporta tranquil·litat i seguretat en el desenvolupament de la teva activitat.
  4. Àrea DUM: Si operes a Barcelona, podràs beneficiar-te de l’acord que tenim amb l’Ajuntament de BCN. Aquest acord et permetrà disposar de fins a 2 hores en les zones de càrrega i descàrrega, facilitant així les teves tasques logístiques. Per a més informació sobre preus i condicions, consulta’ns.
  5. ECOEMBES: Com a soci d’ACVending.cat, tindràs accés a la tramitació gratuïta amb ECOEMBES. Això significa que podràs gestionar els residus generats per les teves màquines expenedores de forma més eficient i respectuosa amb el medi ambient.
  6. PIMEC: Gaudiràs dels avantatges d’ésser associat de PIMEC, l’organització empresarial de petites i mitjanes empreses. Aquesta afiliació t’obrirà portes a altres beneficis i oportunitats dins del sector.
  7. Marketing: Gràcies a ACVending.cat, podràs contractar una empresa professional de marketing a preus avantatjosos. Aquests experts en el sector t’ajudaran a donar més professionalisme a les teves comunicacions i a millorar la imatge del teu negoci.
  8. Consultoria i Assessoria: Com a soci, tindràs accés a serveis de consultoria i assessorament especialitzat en el sector de les màquines expenedores. Aquests serveis t’ajudaran a prendre decisions més informades i a optimitzar les teves operacions.
  9. Formació, Informació i Comunicació: ACVending.cat et proporcionarà formació actualitzada, informació rellevant del sector i eines de comunicació per mantenir-te al dia de les novetats i tendències del mercat.
  10. Ofertes Especials dels Proveïdors: Com a soci d’ACVending.cat, tindràs accés a ofertes especials i descomptes exclusius per part dels nostres proveïdors i patrocinadors. Això et permetrà estalviar en costos i optimitzar la gestió del teu negoci.

En resum, formar part d’ACVending.cat et brinda una gran varietat de beneficis que milloraran el rendiment del teu negoci de màquines expenedores. Aprofita aquesta oportunitat per connectar amb altres professionals, obtenir certificacions de qualitat, assegurances, suport en àrees logístiques i altres serveis essencials per a l’èxit del teu negoci.

No ho dubtis més i uneix-te a la nostra comunitat d’ACVending.cat!

DESCARREGA EL PDF BENEFICIS:

CATALÀ / CASTELLÀ