REPA: Nova Incorporació a l’Associació Catalana de Vending

Ens complau presentar-vos la darrera incorporació a l’Associació Catalana de Vending (ACV): REPA A Parts Town Unlimited Company. Amb una àmplia gamma de productes i serveis, REPA s’ha guanyat un lloc destacat com a proveïdor de confiança en el sector de les màquines expenedores.

REPA és una empresa especialitzada en la venda al major de recanvis i accessoris per a màquines expenedores, tant de begudes com d’snacks. Estem compromesos amb el subministrament de productes de primera qualitat per al manteniment, instal·lació i reparació d’aquests equips. Amb una extensa experiència en el sector, oferim kits de manteniment amb recanvis originals per a màquines de cafè i expenedores automàtiques.

El catàleg de REPA inclou:

  • Recanvis i accessoris per a màquines expenedores de begudes i snacks.
  • Kits de manteniment amb recanvis originals per a màquines de cafè i vending.
  • Filtres d’aigua per a màquines de vending de begudes fredes i calentes.
  • Recanvis i components de refrigeració per a equips de vending.

Comercialització i Accessibilitat: Amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients, disposem d’un canal de venda en línia (ecommerce) disponible 24/7. A més, posem a la vostra disposició set botigues de servei propi ubicades a Barcelona Nord, Barcelona Sud, Madrid, València, Màlaga, Palma de Mallorca i Palma de Gran Canària. Això ens permet oferir un servei personalitzat i eficient arreu del territori.

Contacte: info.es@repagroup.com
Web REPA