Actualitat

Vacances a l’ACV: del 5 al 25 d’agost

Des de l’ACV volem informar-vos que, amb motiu de les vacances d’estiu, estarem tancats des del 5 fins al 25 d’agost. Durant aquest període, tindrem un contestador actiu al nostre número de telèfon habitual: 900 828 780 o info@acvending.cat

Per qualsevol consulta, us demanem que ens deixeu el vostre nom i número de telèfon en el contestador, de manera que puguem retornar-vos la trucada i atendre-us adequadament el més aviat possible.

Desitgem a tots els nostres Socis unes merescudes vacances d’estiu i ben segur que tots tornarem amb renovades energies el dia 26 d’agost.

Qualitat en cada servei, en cada producte: un vending de primera classe

A l’ACVending.cat, entenem la importància de la qualitat en el nostre sector i com aquesta ens avala i professionalitza cada dia més l’indústria del vending a Catalunya.

La Qualitat és un punt clau de diferenciació professional, i estem compromesos a treballar colze a colze amb totes les empreses socies de l’Associació Catalana de Vending per fer avançar la nostra indústria cap a un futur de #VendingResponsable i #QualityVending.

Us animem a obtenir el Segell de Qualitat ACVending.cat per mostrar el vostre compromís amb els estàndards més alts d’excel·lència i responsabilitat. Amb aquest segell, podreu destacar-vos com a líders en el mercat i oferir als vostres clients la millor experiència possible.