Donem la benvinguda al nostre nou soci, Modus Detectius Privats, un despatx situat a Terrassa, amb un equip expert format per professionals legitimats per a realitzar treballs de recerca privada segons la legislació vigent.
 
Amb més de 10 anys d’experiència, els professionals de Modus Detectius estaran disposats a satisfer les necessitats que puguin sorgir, mitjançant proves de qualitat a petició del client, a través d’un treball professional i expert. Amb capacitat per a treballar en tot el territori nacional, criminòlegs especialitzats en recerques privades i analistes de conductes i professionals en diferents camps investigativos com a fraus criptoeconómicos.
 
Modus Detectius proposa els últims mitjans tecnològics amb la finalitat d’obtenir resultats d’una manera ràpida i efectiva.
 
Entre els serveis que ofereix Modus Detectius, trobem recerques laborals i empresarials, seguretat informàtica, vigilància no uniformada, mútues i segurs, recerques personals, cryptomonedas.
 
I aprofitem per a compartir el Codi Deontològic, interessant conèixer-lo per a poder triar adequadament els serveis de detectius, quan ho considerem oportú.
Codi Deontològic i d’ètica professional: El Detectiu Privat té el dret i l’obligació de guardar secret professional respecte dels fets dels quals tingui coneixement per raó de qualsevol de les modalitats d’actuació profesional.de les recerques exigeix del Detectiu Privat la no revelació de fets, dades, o informacions de caràcter reservat o confidencial.la obligació de respectar el secret professional subsistirà fins i tot després d’haver cessat en la prestació de serveis. El Detectiu Privat, en el marc dels seus deures legals, haurà d’abstenir-se de lliurar a ningú que no sigui el seu client cap mena d’informació verbal, Informe escrit, o qualsevol prova que hagi obtingut en el transcurs de la recerca.
 
I ja sabem que, com a socis de la ACV, disposem de beneficis i avantatges entre els serveis de Modus Detectius