El passat dilluns 3 de juliol de 2023, l’ACV va assistir a la 31a convocatòria  de PIMEC.

Primerament, es va procedir a la recepció dels assistents amb un pica-pica per fomentar el networking entre els membres presents. Seguidament, es va realitzar la lectura i aprovació de l’acta anterior, corresponent al 21 de setembre de 2022.

En el punt següent de l’ordre del dia, es va presentar una proposta de calendari per als propers Consells de Comerç, amb l’objectiu de programar i organitzar les properes trobades amb antelació.

El President de la associació va informar sobre diversos temes rellevants. Es van abordar els precedents en la coordinació territorial de PIMEC, així com l’informe de la situació econòmica actual. A més, es van presentar els resultats de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 i la seva possible influència en el sector comercial.

Es va obrir una ronda d’intervencions per part de les associacions presents, amb l’objectiu de debatre sobre l’impacte de la conjuntura econòmica en els establiments comercials i les necessitats i propostes per al que resta de l’any.

Des de l’ACV, continuarem treballant activament en col·laboració amb  PIMEC per al desenvolupament i millora del nostre sector comercial.