Ahir, día 7 de novembre, va tenir lloc el nostra esperada trobada anual “Dinar Amics del Vending”, organitzat per l’ACV. Aquest esdeveniment és una tradició que celebrem en honor a Sant Fèlix, un dels fundadors de l’Associació i “anima mater” de la trobada.

La jornada del vending català va esser tot un èxit amb la participació de 95 persones, incloent-hi operadors, proveïdors, altres associacions com @anedavending i #eve, membres de la premsa i també les “viejes glòries” que van marcar el camí d’aquest sector.

Per aquesta ocasió especial, es va triar l’encantadora localitat d’Alella, coneguda per la seva tradició vitivinícola. Aquesta elecció es va reflectir en el nom del restaurant on vam celebrar l’esdeveniment, que ofereix una vista espectacular al mar i una cuina exquisida.

Estem molt agraïts a tots els qui van assistir i van fer que aquest esdeveniment fos un èxit. La vostra participació i suport continuen sent essencials per al creixement i l’èxit del vending a Catalunya. Gràcies a tots i totes. Esperem veure-us l’any vinent en una altra trobada memorable d’Amics del vending.