Pensant en 2024, impulsa el teu negoci amb l’ACV:  Avantatges en el Món del Vending

Amb l’any a punt de finalitzar, és el moment idoni per prendre un pas endavant en el teu negoci. Avui compartim alguns dels beneficis de ser soci de l’ACV (Associació Catalana de Vending), especialment orientats a les empreses del sector del vending.

En aquest sector dinàmic, les empreses gaudeixen d’avantatges significatius. A acvending.cat, volem destacar la importància de formar part de l’Associació Catalana de Vending i com aquesta decisió pot ser altament beneficiosa per a empreses de tota mena, independentment de la seva grandària o tipologia.

Un dels motius cabdals per associar-te a l’ACV és que la Generalitat de Catalunya té competències directes sobre consum, salut i part del Comerç. Això significa que les normatives que impacten directament el vending estan sota el seu control. Ser part d’una associació catalana com l’ACV assegura que els membres estiguin al corrent de qualsevol canvi legislatiu autonòmic que pugui afectar el sector.

A continuació, destaquem alguns beneficis específics de ser soci de l’Associació Catalana de Vending:

1. Comunitat Professional en Evolució: Seràs part d’una comunitat dinàmica, on podràs establir connexions amb altres professionals, intercanviar experiències i mantenir-te al dia de les últimes tendències.

2. Formació Específica: Amb la col·laboració de PIMEC, l’ACV ofereix formació específica amb descomptes o gratuïta per millorar les teves habilitats en el vending.

3. Assegurances: Gaudiràs d’assegurances de Responsabilitat Civil i cobertures diverses, proporcionant una seguretat essencial per al teu negoci.

4. Assessorament Professional: Serveis d’assessorament fiscal, jurídic i laboral per resoldre qüestions legals i administratives.

5. Consultoria Legal: Accés a una consultoria legal especialitzada en qüestions com registre sanitari, manipuladors d’aliments i altres aspectes legals.

6. Oportunitats de Negoci: La possibilitat de fer ofertes exclusives dins de l’ACV per promocionar i ampliar els teus negocis.

7. Promoció: Descomptes en anuncis a les plataformes digitals de l’ACV, com pàgina web i xarxes socials, per promocionar la teva empresa.

8. Comunicació: Rebràs gratuïtament les notícies periòdiques de l’ACV, mantenint-te informat sobre el sector.

9. Certificació i Tràmits: Un certificat d’afiliació i qualitat que demostra el teu compromís amb el vending de qualitat, amb tràmits simplificats a Ecoembes.

10. Informació i Suport: Manteniment informat sobre esdeveniments i oportunitats del sector per a la teva participació activa.

A més d’aquests beneficis, l’Associació Catalana de Vendingsocia de PIMEC, treballa conjuntament per defensar els interessos del sector i promoure el desenvolupament empresarial.

Ser soci de l’ACV és una decisió estratègica que et proporcionarà una sèrie d’avantatges per mantenir-te al capdavant del sector. Independentment de la grandària del teu negoci, l’ACV és el soci ideal per assegurar el teu èxit en el món del vending