Ja ho deia la frase “Si vols anar ràpidament camina sol, si vols arribar lluny veu acompanyat“, és per això que des de l’ACV treballem plegats per arribar més lluny. Perquè posem les persones davant de tot, i és per això que volem donar a conèixer la gent que hi fa que l’Associació continuem avançant, guanyant fortalesa i construint un sector professional cada cop més sòlid.

Avui volem presentar-vos a la Maria Gali. Molts de vosaltres la coneixeu, ella és la Secretaria Executiva de l’ACV, és qui coordina totes les tasques de l’ACV, la mà dreta del Gerent Rafael Cubarsí. És la persona responsable de coordinar la comunicació entre els socis i l’ACV, gestionar les tasques internes, així com coordinar les informacions amb PIMEC, les gestiona amb Agora i el desenvolupament digital, web i xarxes sociales amb Vyrtucom.

Amb formació en Empresarials, la Maria és mare d’un fill, és una persona molt familiar, treballadora i una persona que lluita per allò que creu. Sempre en disposició de donar un cop de mà i resoldre qualsevol cosa amb il.lusió, la Maria és una gran facilitadora. Amb dilatada experiència amb mercats internacionals, ha viscut a l’estranger durant diverses etapes, treballant en exportació, obrint mercats nous i cap de compres, la Maria és sempre a disposició dels socis, a la vostra disposició.

info@acvending.cat