El 19 d’octubre es va celebrar la XX Jornada de Professionals del Vending d’Euskadi, amb el lema “Millor gestió, millor empresa”, i l’ACV va ser-hi present, representada per Rafael Cubarsí.

És sempre un plaer poder col·laborar amb altres associacions, per tal d’aportar les nostres experiènciesi compartir mútuament punts de vista per la millora i professionalització del nostre sector.

Amb una Visita guiada a Fabrika – Centre d’Alt Rendiment per a la Transformació Cultural de les Empreses i al magnific Aquarium de Sant Sebastià, varem iniciar la jornada organitzda per l’associació vasca de vending.

La Benvinguda a càrrec del President de l’Associació de Vending d’Euskadi, Carlos Abad, la jornada va continuar amb una ponència Jon Karla Lizeaga«Com aconseguir organitzacions més efectives i adaptatives»Coach. 
La Taula Rodona: “La Demora en el lliurament dels Subministraments”, moderada per Alvaro de Laguno,Revista Hostelvending, va estar formada per Carlos Maeso – Sales Manager Ibèria Azkoyen Vending Systems, Luigi Campagnoli – Gerent Fas Machine, Alex Ortuño – Gerent de Sanden Vendon i Beñat Orquín – Sales Director Spain and Portugal en Evoca Group.

La següent Taula Rodona: “La inflació i els costos de matèria primera”, moderada per Marta Navarro – Revista Mundo Vending, formada per Francisco Partido – Responsable Divisió Horeca / Vending en Galetes Gullón, Javier Garcia – Responsable Canal B&I Hotels, David Sabadell – Director General Preparats Alimentosos Simat i Teresa Baldarrain – Directora Torrador Mocay i Saul Alvarez – Ceo Qualery Culture.

Gràcies sempre per vostre suport! info@acvending.cat