Venditalia, la trobada internacional del vending líder a Europa, inicialment previst per aquest mes de maig, ha confirmat les noves dates: 18 al 21 de novembre, a Fieramilano Rho Centre d’Exhibició.

La decisió de posposar l’esdeveniment, inicialment planificat per 20 a 23 maig, és en línia amb els ordenances més tardans emesos per la Regió de Llombardia, amb els Decrets de la Presidència italiana del Consell de Ministres i amb les directrius del Ministeri italià de Salut, i apunta principalment per emparar la salut de totes les persones professionals del sector.

La data nova va ser confirmada gràcies a les consideracions d’escoltar les necessitats de les empreses, dels professonals i associacions, en una discussió oberta amb expositors, compradors i les parts interessades.

També és important tenir en consideració el calendari internacional: el mes de novembre va aprovar per ser el millor per Venditalia.

Les feines per a l’organització de l’edició nova, per tant, ja està en marxa, amb l’objectiu de crear un esdeveniment a l’alçada de les necessitats del mercat i les circumstàncies actuals.

 

Venditalia i el futur de vending, ens espera a Milà, 18 a 21 novembre 2020 a Fieramilano.