La fira més important del panorama sectorial en l’àmbit europeu és, sens dubte, Venditalia, que va celebrar l’edició d’enguany la setmana passada per primera vegada en el recinte fira del Rho en els voltants de Milà. La nova ubicació, encara que més apartada de l’anterior, ofereix un ampli espai en els seus nous pavellons, on desenes d’expositors de tot el món han mostrat les seves novetats.

Proveïdors d’Espanya, els Estats Units, Turquia, França, Alemanya, la Xina, Taiwan, un llarg etcètera, i per descomptat de l’amfitriona Itàlia, es van mostrar als visitants també de molts països, de l’altre costat de l’Atlàntic, països àrabs, europeus, etc.

Les Smart Fridges, cada cop més presència

El producte que ha crescut en nombre d’expositors, sens dubte són les Smart Fridges, on expositors europeus, americans i asiàtics van oferir les seves solucions amb diferents tecnologies aplicades, en la qual empreses com Pickio van ser presents.

Durant les diferents jornades, es van celebrar ponències i debats d’alt interès per als assistents, amb presència de professionals del nostre país com Josep Ramirez de Alliance Vending.

Empreses representades a Espanya per socis de l’ACV, van estar atenent els visitants del nostre país, com els fabricants de màquines Rhea, GPE Vendors, Evoca, Vendo, Fas, Carimali, Manea, proveïdors de filtres com H2O Direct, Bilt, Brita, BWT, proveïdors de recanvis com REPA, proveïdors de producte com Velarte, Covim, sistemes de pagament com ICT, … en fi, un bon aparador sectorial que de manera biennal se celebra a Milà i a la qual val la pena acudir.