El servei de vending 24 hores és cada vegada més present en la nostra societat. Des de l’Associació Catalana de Vending volem posar l’accent en la rellevància del nostre servei, en un moment com el que estem vivint.

No oblidem que, durant els mesos de confinament i encara avui dia, les màquines de vending són l’única manera de prendre un cafè, aliments, aigua i altres begudes, per a molts professionals com metges i personal sanitari, però també bombers, ambulàncies, serveis de seguretat, policies, mossos, universitats, escoles…

Així mateix, des de l’ ACV volem confirmar a la societat que hem incorporat un protocol d’higiene i mesures sanitàries en les nostres màquines.

Les calderes de les màquines de cafè, per exemple, són zones hermètiques, que assoleixein una la temperatura de més de 90ºC i compten amb un programa de neteja automàtic de seguretat periòdic, depenent del nombre de serveis.

D’altra banda, tots som conscients que la seguretat és responsabilitat de tots, cada gest és important, com mantenir la distància de seguretat entre les persones que utilitzen un servei com una màquina de vending d’un hospital.

En definitiva, cada vegada més, el servei de venda automàtica és un servei necessari per a la societat, no sols per la seva disponibilitat 24/7, sinó també per tractar-se, en moltes ocasions, de l’única forma d´hidratar-se i nutrir-se que tenen molts professionals que estan, precisament, al servei de tots.

Treballem tots per un #VendingResponsable