Comença la desescalada, progressiva, i el més important és incorporar nous hàbits, més segurs, més responsables.

Pel que respecta al sector del sector de vending, és la nostra responsabilitat dels professionals del sector, i el nostre compromís incorporar les innovecions necessàries, per tal que el sector estigui adaptat a les noves necessitats de seguretat.

Per la seguretat de l’usuari final, per la confiabilitat en el servei i perquè, en definitiva, el vending és, avui dia, un servei necessari en una societat cada dia més ràpida, més activa i més mobilitat.

Novetats al sector del vending

En un moment de distanciament social, el sector del vending pren la inciativa, per a transformar-se ràpidament amb un objectiu: “contacte zero” i adaptar-se al serve que necessitem ara per ara.

La incorporació a la “nova normalitat“, implicarà que els serveis de vending es reactiven en zones de treball, fàbriques, oficines, centres públics, estacions de transport…

L’objectiu “zero contacte” requerirà que el procés del client de vending sigui cent per cent segur, no sols el pagament.

El vending és un servei segur i cada cop més les empreses dels ector s’adapten, incorporant novetats i cada cop més tecnología, per facilitar el servei i adaptar-lo a cada client. En aquest moment, és una bona opció incorporar el vending a la empresa, per a donar servei als treballadors, als viatgers, clients, incorporant un servei de vending segur.

D’altra banda, és necessari que l’usuari prengui consciència que la seva seguretat també és la seva responsabilitat. Fer-ne un ús responsable, respectar l’entorn i l’estat de les màquines, seguir les indicacions sanitàries, com rentar-se les mans, mantenir la distància de seguretat, també quan utilitzem el servei de vending.

Desinfecció i prevenció

Extremar la neteja i desinfecció de les màquines en cada reposició, la protecció de mans i cares dels reponedors, són alguns de les noves acciones de les empreses dels ector, per evitar situacions de risc.

La distribució automàtica no solament ha estat necessària en un moment excepcional com aquest, sinó que les màquines expenedores han resultat “imprescindibles” per a proporcionar aliments i begudes en emplaçaments al personal sanitari, policies, serveis de protecció civil i altres col.lectius involucrats en aquesta situació del Covid-19

Des de l’ACV, ens posem a la vostra disposició, per tal d’assessorar la vostra empresa i fer aquestes adaptacions el més eficientment possible. Parlem-ne!