“VENDING… MIRADA ENDAVANT”
Ponència de Miquel Lladó durant l’Assemblea el dia 13 d’abril

És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. Combina la seva activitat acadèmica amb la d’assessor d’estratègia a través de la seva pròpia firma Peak Business Advisory i com a soci a Sopho Factory. Acumula experiència en 20 sectors-indústries diferents. És Membre del Consell Assessor de Vallformosa (Vins), Norma Doors Technologies (Portes), Adelsys (Solucions elèctriques), Sant Aniol (Aigües) i Katia (filats de gènere de punt).

Ha donat conferències sobre Estratègia, Lideratge i Globalització, per a companyies i institucions a Espanya, Portugal, Rússia, Armènia, Ucraïna, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Regne Unit, Itàlia, Romania, Brasil, Suïssa, Alemanya, Àustria, Sèrbia, Geòrgia, Eslovàquia, Xina, Perú, Estats Units, Luxemburg, França i Irlanda.

Té una extensa experiència executiva: Group President & CEO a Sara Lee Bakery Group, CEO a Bimbo Spain & Portugal, Vicepresident de Màrqueting & Vendes a Bimbo Spain & Portugal, Vicepresident de Nous Negocis a PepsiCo Foods Spain & Portugal, Director de Vendes & Projectes Especials a PepsiCo Foods International als Estats Units, a més d’altres posicions executives. Ha estat membre del Consell d’Administració de Plàstics Tatay, Berlys, Grup Panasa i del Grup Gomà-Camps.

Ha completat programes de Desenvolupament Directiu a IESE (PADE), Harvard Business School, Wharton School, Kellogg School of Management, ESADE, McGill University i IEDC Bled School of Management a Eslovènia.

Autor del llibre: “Enamorar-se del Futur”

Miquel Lladó va ser elegit Millor Executiu de l’any 2000, per l’AED (Associació Espanyola de Directius) i el tindrem amb nosaltres el día del l’Assemblea General de Socis, 13 d’abril 2023, am BCIN.