Distribució Automàtica en Centres Comercials

Fins avui, l’estat Espanyol registra més 560 centres comercials. Per comodidad, per rons molt diferente, existeis un entusiasme per part del consumidor per aquesta mena d’espai i reben una afluència diària de milions de persones.

Els nous centres comercials, ja neixen amb un altre concepte de servei més adaptat en forma, oferta d’oci. A més, molts dels existents estan adaptant aquesta nova manera d’entendre el retail i l’oferta de productes i experiències.

Les compres en els centres comercials solen realitzar-se per impuls, per la qual cosa les màquines automàtiques es converteixen en un aparador que permet el fàcil reconeixement dels productes (begudes fredes i calentes, snacks, màquines de boles, etc)

Les màquines de distribució automàtica se situen en zones estratègiques de pas, tant a l’interior com en l’exterior del centre comercial, amb una imatge integrada per a cada punt de venda concorde al perfil del Centre Comercial, amb la finalitat d’evitar la mobilitat tant dels empleats de les pròpies botigues com dels visitants.

Vending, una nova experiencia als centres comercials

En aquest espai no sols s’instal·len expenedores de begudes i aliments, sinó que es presenten com a àrees de descans, en les quals el client té la possibilitat de comprar begudes calentes, pastisseria, begudes refrescants i snacks saludables en expenedores.

L’última tendencia en centres comercials són màquines automàtiques interactives. Es tracta d’un sistema intel·ligent que pot transformar una màquina de vending tradicional en interactiva per a comprar el producte per pantalla, gestionar continguts publicitaris, jugar i molt més, la qual cosa aporta infinites oportunitats de gestió del punt de venda a qualsevol màquina existent en el mercat.

Gràcies sempre per vostre suport! info@acvending.cat