Un any més l’Associació uneix les seves forces i objectius, per descobrir totes les novetats i tendències del sector Vending. Parlem de la fira monogràfica #Vendibérica19, celebrada aquesta setmana a Ifema, Madrid.

Una jornada intensa i extensa, on vam poder compartir moments de networking professional i d’oci. Tanmateix, vàrem tenir ocasió de conèixer-nos amb altres socis i empreses afins. També vàrem conèixer les novetats i propostes més innovadores del sector, per fer cara a un futur on els reptes són comuns i es resumeixen en:
 
#VendingSaludable  #QualityVending #VendingSostenible
 
Vendibérica és l’esdeveniment que reuneix a tot el col·lectiu professional des de l’operador, fabricadors de màquines i distribuïdores expenedores. D’altra banda, hi trobem solucions tecnològiques, equipament i components, indústria alimentària i restauració automàtica, #minivending, i una nova àrea expositiva de Mundocafé.
 
Tot això amb l’objectiu de potenciar i generar noves estratègies comercials, tant amb els operadors de vending, com amb tots els actors i decisors per a implantar el canal vending.

 

Galeria d’imatges en aquest enllaç!

Estigueu connectats a l’ACV ! 

Telèfon  900 828 780

Mailinfo@acvending.cat