L’empresa V2V FACTORY, amb seu a Vilanova i la Geltrú, s’incorpora a l’Associació Catalana de Vending. Les solucions que ofereix V2V FACTORY simplifiquen el procés de pagament i ofereixen eines intel·ligents per augmentar la competitivitat empresarial. 

A V2V Factory combinen experiència amb tecnologia d’avantguarda per oferir solucions a mida i en temps real. Aporten productes i serveis per millorar en eficiència i rendibilitat fusionant tecnologia, comoditat i qualitat per crear experiències de compra que marquen la diferència.

Solucions pensnt en les persones

Pagament bancari

Pensat per realitzar transaccions de forma àgil a la majoria de sistemes desatesos com poden ser les màquines de vending. Els nous terminals de WiPay treballen sota sistema operatiu Android, el més utilitzat i conegut del món. Per separat o conjuntament amb DIVA ens permet la instal·lació amb la majoria de protocols de connexió de màquines vending, rentadores, túnels de rentat, i una infinitat d’aplicacions.

Portal Elora

Programari de gestió de dades en temps real. Elora de V2V Factory és la solució integral que combia sistemes de pagament avançats, telemetria precisa i serveis al cloud, dissenyada per revolucionar la gestió de màquines de venda desatesa. Facilita operacions complexes, millora l’experiència de l’usuari, tot accessible des d’una plataforma centralitzada i amb monitoratge a temps real.

Nano Market

Dissenyats per facilitar el pagament amb targeta bancària o captiva a corners desatesos. Es pot controlar una màquina de cafè, un petit quiosc amb productes com fruites o snacks i una nevera amb tancament electrònic o, alternativament, una màquina de sucs naturals.

 

V2V Horeca Connect

Solució a temps real pionera en la gestió de màquines de cafè. Destacant per la capacitat de monitorització detallada i programació remota de paràmetres. Aquesta innovació tecnològica transforma no sols l’operativitat de les màquines de cafè, sinó també la gestió integral dins l’entorn HORECA.

 

Per contactar amb V2V Factory podeu consultar el web www.v2vfactory.tech