No només a les fires internacionals, veiem tendències de vending saludable. Ja formen part del paisatge urbà màquines de vending a hotspots com universitats, estacions, amb una proposta d’aliments saludables, fruita, amanides, fruits secs, cereals…

Nou consumidors, nou hàbits

Ja és una realitat que el públic consumidor de vending te cura de la seva alimentació, dins i fora de casa, i és per això que es fa necessari que el sector prengui accions per oferir propostes adequades als hàbits i exigències del nou consumidor de vending. En aquesta linia van les tendències que proposen paises líders en el sector, per al vending del futur, un sector que neix com una oportunitat i s’ha convertit en una necessitat. I consegüentment, és necessari que la proposta internacional sigui el més global possible, per a beneficiar al consumidor final i a les empreses. Es confirma l’evolució del sector de la distribució automàtica cap a un model cada vegada més respectuós amb el medi ambient, amb màquines que inclouen els seus propis contenidors de reciclatge, amb sistemes d’inducció perquè siguin més eficients energèticament, amb cafès de plantacions certificades per Rainforest Alliance o amb gots i agitadors que compleixin amb les últimes normatives europees sobre ús de plàstics i materials d’un sol ús.

Tecnologia al servei del vending

Observem també cada vegada més presència de tecnologia. Fabricants i proveïdors presenten màquines dotades de tecnologia punta, amb pantalles tàctils grandària xxl, controlables a distància i amb sistemes de pagament ultra simplificats, pensant sempre en la millor experiència pel consumidor. 

Sostenibilitat, el millor objectiu per a tothom

Destaquem que el medi ambient està cada vegada més present en el sector, la tecnologia com un aliat fonamental, i ara parlem de la qualitat dels productes. Molt lluny han quedat els temps de productes de quarta categoria de màquines de vending. Actualment, les empreses del sector estan cada vegada més compromeses a convertir-se en un sector poderós i potent, amb un prestigi consolidat i garanties de qualitat en tots els seus processos.

Vending Premium, una especialització

Cada vegada més empreses configuren la seva oferta de productes més prèmium. Cafè mòlt i en gra, diferents orígens i diferents aromes, un cafè que pugui competir en qualitat amb el millor dels cafès d’Itàlia. Així doncs, “el futur del vending” està preparat per a ser “el vending del futur”, dotant d’una oferta adequada a totes les necessitats dels consumidors i disposats a adaptar-nos i avançar-nos amb noves propostes. 

En defintiva, el futur ja és avui

Maquines, servei, manteniment, productes, tots juguem un paper important en el vending del futur. Maquines, software, serveis, productes,sistemes de pagament i circuits de reciclatge. Tothom és necessari per a aquest canvi de paradigma i és per això que des de l’ACV, assessoram, us posem en contacte amb altres empreses del sector, amb l’administració, tràmits i gestions, polítiques de reciclatge, i molts serveis a la vostra disposició, amb la professionalitat i confiança de sempre.

 

Benvinguts a #ACVending

  900 828 780

info@acvending.cat