Actualment vivim temps de digitalització a totes les empresas, per axò és important disposar d’un espai web que representi els serveis, els productes i compromisos de cada empresa.

Avui compartim  el web de Simat, que ofereix un servei de personalització de productos solubles per nostre sector del vending.

Amb el lema “som solubles”, Simat es presenta, la seva història, l’evolució que han tingut com a fabricants de solubles des que va ser fundada el 1979 per Joan Font Torelló, fins a actualment.

Simat ofereix productes solubles en pols, productes làsics granulats, cacaus en pols, cafes solubles i en gra. 

Tanmateix, l’empresa ofereix assessorament per conèixer quins són els millors maridatges de cafè amb els lactis granulats i altres productes solubles.

Capuccino soluble, infusions instantànies I tes solubles,  batuta en pols, brous instantanés, ingredients per a càpsules,  monodooi de productes solubles, consumibles per al vending… 

Actualment, hi ha gran varietat de producte de diverses qualitats, per això és important donar-ho a conèixer adeqäudament a la web.

Felicitem a Simat i a tots els nostres socis que donen un pas endavant en la digitalització, per profesionalizar el nostre sector del vending.