El sector del Vending és, sense cap mena de dubte, un sector professionalitzat i cada cop més implicat en la seguretat i qualitat de tots el procesos.

Aquest article vol fer un petit homenatge a una empresa que porta més de 40 anys compromesa amb la qualitat i la seguretat alimentària, en el sector del Vending, horeca i retail.

La Qualitat ha de tenir un enfocament global, representa un compromís pel que fa a seguretat alimentària, la qualitat dels nostres productes, la preservació de el medi ambient, la seguretat i higiene en el treball i la responsabilitat social corporativa tal com recull els valors i la missió de Simat.

Simat, des dels seus orígens, s’ha orientat a tenir una vocació de millora contínua: conjunt d’accions dirigides a obtenir la qualitat òptima dels productes, serveis i processos de la nostra empresa.

Per a això la companyia ha sabut mantenir actualitzats els sistemes implantats de gestió de la qualitat (ISO 9001) i seguretat alimentària (FSSC 22000), donant la màxima confiança i rebent el reconeixement dels clients. Complint amb els requisits normatius a través dels registres sanitaris RSI 15, RSI 25, RSI 26 i RSI 40. Disposem a més de la Certificat Ecoembes i Certificat Energia 100% Renovable i estalvi d’emissions C02.

Podeu consultar totes les certificacions i registres en aquest enllaç.

A la cadena de subministrament de Simat s’estableix l’homologació dels proveïdors i un exhaustiu control i anàlisi de totes les matèries primeres rebudes.

Més de 40.000 controls i anàlisi, avaluant la organolèptica, les característiques fisicoquímiques i les microbiològiques dels productes instantanis solubles dissenyats per obtenir les millors begudes làcties, cacaus, cappuccinos, infusions i cafès, avalen la garantía de qualitat.

En l’elaboració de productes aglomerats solubles alimentaris, l’aire és un element fonamental per a l’assecat del producte i Simat disposa d’un sistema diferencial de filtrat de l’aire que garanteix la pràctica total absència de bacteris i virus.

Preparats Alimentaris Simat ha participat activament en el projecte INNOÀPAT dins el programa AUTENFOOD, de la Unió Europea a través de Fons Europeu Regional (FEDER).

A través d’aquest programa, implementa la tecnologia d’espectrometria d’infraroig proper (NIR), sent una tècnica no contaminant considerada “química analítica verda”, que ens permet garantir la qualitat i l’autenticitat dels granulats fabricats a Simat i que ens permet posar el nostre granet de sorra en la construcció d’una economia sostenible.

Des de l’ACV, volem donar les gràcies per aquest esforç, buscant sempre la millor forma de treballar #VendingResponsable.