Ens agrada molt compartir noticies i accions positives, i en tenim cada cop més, al sector i concretament entres els socis de ACV.

Automàtics Aranda Catalunya SL, porta 3 anys colaborant amb la Fundació el Maresme de descapacitats, amb diferents accions per donar suport a aquest col.lectiu de personas amb capacitats especials.

“Obre els ulls i Somriu, ambiaràs el món”

La Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel.lectual és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

La Fundació procura donar resposta a les necessitats i demandes d’aquest col•lectiu organitzant una àmplia xarxa de serveis i centres que ofereixen una atenció amb continuïtat.

Els valors que mouen la Fundació el Maresme són:

  • El Respecte
  • La Professionalitat
  • La Transparència
  • El Compromís
  • L’Acolliment

Peque impulsar i fer respectar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, fer-les visibles a la societat, reclamar i afavorir la seva participació activa i acompanyar-les en el seu procés vital d’adaptació, creixement i inclusió social, és responsabilitt de tota la societat, de totes les persones.

Aquest any més que mai Automatics Aranda, davant la situació del Covid 19, ha volgut estar a l’altura i fer la seva aportació a aquesta fundació. Som uns del patrocinadors de una jornada que fan anualment aquest any 26/07/2020 es una jornada amb moltes activitats per el col.lectiu, i pensades per ells.

“No hi ha cosa, mes satisfactoria que poder fer aquestes accions, tant personalment com professionalment, tot un luxe, que fà que l’ànima es purifiqui…” ens comenta Manoli Liebana d’ Automàtics Aranda.


Fundació el Maresme de descapacitats