Serveis
Serveis
Serveis

ASSESSORAMENT AL SOCI

L’Associació Catalana de Vending ofereix atenció i assessorament al soci en assumptes generals relacionats amb el sector i la seva activitat.

Separador

INTERLOCUCIÓ AMB L’ADMINISTRACIÓ

Interlocució amb l’administració que porta a terme l’ACV pretén afavorir en tot moment al sector i a totes les empreses que l’integren.

Separador

TRAMITACIÓ SEGELL DE QUALITAT

L’associació Catalana de Vending ofereix ajuda en la gestió i els tràmits del segell de qualitat.

Separador

AVANTATGES EN SERVEIS I PRODUCTES

A través dels diferents acords i col·laboracions l’Associació Catalana de Vending té la possibilitat d’oferir als seus socis condicions avantatjoses en serveis i productes.

Separador

ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS I CURSOS

L’Associació Catalana de Vending organitza interessants esdeveniments afins al sector així com cursos en diferents camps d’interès.

Separador

ESPAIS DE PROMOCIÓ

L’Associació Catalana de Vending ha creat espais de promoció per als socis en les seves noves plataformes de comunicació com són la web, el Bloc, la Newsletter i les RRSS.

Separador

LLISTAT DE SOCIS

Els membres de l’associació Catalana de Vending tenen accés al llistats de socis i l’associació afavoreix el contacte entre ells.

VEURE MÉS

FACILITATS EN LLOGUER D’ESPAIS

L’Associació Catalana de Vending ajuda als seus socis en les gestions per al lloguer d’espais al centre de negocis BCIN.

Separador

COMUNICACIÓ DIGITAL

L’Associació Catalana de Vending ha desenvolupat una nova estratègia de Comunicació mitjançant les seves noves plataformes digitals per arribar més i millor cada mes als seus associats.

Separador

PIMEC

L’Associació Catalana de Vending està afiliada a Pimec (agrupació d’empreses i entitats que vetllen pel correcte funcionament del mercat). Fruit d’aquesta afiliació, l’ACV s’afavoreix d’una sèrie de serveis, tant d’assessorament com de gestió, en diferents àrees dels quals els seus socis poden beneficiar:

– Recursos Humans (Biblioteca, Hemeroteca, etc …)
– Publicacions ( “Pimec” i “Notícies”)
– Avantatges per a socis en els acords Pimec (Línia de negoci contractada)
– Formació (Programació de cursos de Formació per a professionals)
– Assessoria Jurídica (Anàlisi de legislació i jurisprudència, butlletí jurídic, assessorament)
– Representació Institucional (Organismes oficials)
– Medi Ambient (Legislació)

SLIDER-FOOT_Pag-1
SLIDER-FOOT_Pag-1
previous arrow
next arrow