21 de Gener 2021. Taula debat per la millora del sistema de recollida d’envasos i informació de les dades dels envasos, amb Josep Maria Tost, director de l’Agència de residus de Catalunya.

Com a societat, hem de fer front a la gran preocupació social pel tema dels envasos. Hem de fer una reflexió total la societat, per fer una bona gestió des de tots els aspectes, la recollida i la gestió general, per complir amb els objectius establerts des del Govern, per tal de buscar la neutralitat també des del nostre sector. Hem de parlar d’una Economia Circular , ja fa 7 anys que en parlem, i és ara el moment de posar acció: transformar el concepte teòric en una aplicabilitat viable i real al món empresarial, també al nostre sector.

Estructura d’una economia circular

El gran paradigma és la triple “R”: Reduir, Reutilitzar i Reciclar

El nostre sector compleix un paper clau a la societat per ser capaços de proposar solucions a l’abast de les persones.

Des de l’ACV us facilitem la informació necessària per tal de fer els tràmits legals al respecte, informació de  referent a subvencions, estadístiques, cànons sobre els residus i normativa vigent.

Ja sabeu que, des de l’associació, us assessorem per tal de complir els compromisos socials, legals i millorar també en aquest aspecte, podeu contactar per mail info@acvending.cati per telèfon, 900 82 87 80.