El nostre sector està avançant per a convertir-se en el servei que necessita la nostra societat. La tecnologia és el nostre gran aliat, actualment. Observar les tendències internacionals, és important per a estar preparats i no quedar-se enrere.

La implementació de nous mitjans de pagament, tecnologia en les màquines de vending que aporten un servei més responsable, en termes d’higiene i garanties per al consumidor. Es tracta de veure-ho com una nova manera de comunicar-se amb el client.

Pantalles tàctils, cada vegada més grans, connexió amb Apps en el telèfon mòbil que permeten a les empreses enviar missatges personalitzats, adaptar-se a les preferències de cadascun i permetre una millor interacció amb l’usuari.

Les persones, primer

Facilitar les noves polítiques de les empreses, que situen al seu equip primer, ocupant-se que siguin feliços i puguin desenvolupar el seu treball de manera satisfactòria. Implementar avantatges d’oci i saludables, com el vending pagat per l’empresa, no sols aigua , també snacks i cafè, productes frescos , fruita per exemple.

El nous sistemes de pagament permeten a l’empresa programes de manera senzilla els pagaments, facilitant al consumidor la interacció amb la màquina de vending. Incorporar nous mitjans de pagament electrònics, fins i tot Apps específiques per a empreses, utilitzant el codi QR, amb lectors incorporats en les màquines, pot ser la clau per a fomentar el consum, fidelizar les persones, tant l’empresa com l’usuari final.

Observar l’evolució de la tecnologia és fonamental per a anar incorporant-la de manera eficient i continuar sent el servei que necessita la societat.

Gràcies sempre per vostre suport! info@acvending.cat