Mai deixis que una cosa important es torni urgent.” ELIYAHU M. GOLDRATT

La qualitat és el nivell de perfecció d’un procés, servei o producte lliurat per la seva empresa, de manera que compleixi amb les exigències definides i, per descomptat, pels seus usuaris.

En el vending, treballem per a professionalitzar tots els processos del sector cap a una excel·lència tant en productes, serveis, posant les persones en el centre.

La Qualitat és un punt clau de diferenciació professional, treballem plegats per un sector cada cop més  #VendingResponsable,  #QualityVending .

Us recordem que disposem d’un certificat de qualitat VendingCQS, gràcies a la bona feina feta entre la Generalitat i la nostra Associació des del 2018. 

Aquest document va signat per el Director/a de l’A.C. c. juntament amb el president de la nostra Junta. És un SEGELL que no només disposa del suport de Generalitat Consum, si no que a més te el suport de les associacions de consumidors que hi ha a Catalunya segons és fan les coses de forma professional. A més, ja sabem que és un segell que reforça la “qualitat del servei” davant de qualsevol licitació!

Alguns dels beneficis de tenir un Segell de Qualitat

  • Compliment de criteris estrictes del control de qualitat d’una organització acreditada.
  • Millorar la satisfacció del client.
  • Millorar la competitivitat de l’organització.
  • Millora en l’organització interna de l’empresa.
  • Optimització de processos empresarials i de producció.

A causa de les circumstàncies de la Covid i per recomanacions de CatSalut, és va decidir que aquesta iniciativa es deixava en estand-by fins que s’aixequessin totes les restriccions i així ho vàrem comunicar en el seu moment.

Avui dia, us confirmem la bona notícia, que els nostres socis tenen previst fer la renovació del CQS avans el mes de maig 2022 !L’Associació Catalana de Vending, al vostre costat, per aconseguir el Segell de Qualitat CQS per la vostra empresa. Contacteu amb nosaltres, us assessorem en aquest camí de la Qualitat.

info@ACVending.es