El dijous passat es va dur a terme l’Assemblea anual de socis de l’Associació Catalana de Vending a les instal·lacions del BCIN, centre de congressos de Badalona on l’ACV té la seva seu.

La jornada es va desenvolupar com l’any passat, amb 3 parts, 2 de les quals es van realitzar a l’auditori i l’altra al Hall del BCIN davant el Saló d’actes.

A l’auditori es va dur a terme l’Assemblea en què, després de la introducció del Gerent Rafael Cubarsí on es va parlar de preus i d’IPC, es van explicar les comptes del 2023 i es van presentar els pressupostos del 2024 per part del tresorer de l’Associació Josep Maria Arquerons, i es va presentar la nova junta directiva per a la pròxima legislatura de 4 anys. Els tres actes es van sotmetre a votació aprovats per la totalitat dels assistents.

La nova junta directiva va ser presentada pel candidat a la presidència Isaac Guerra de l’empresa Nexus Machines, que va donar un discurs motivador i unificador pel futur que espera a l’associació i al sector. En la junta acompanyen a Isaac altres 11 membres que formen part de tot tipus de mida d’operadors (petits, mitjans i grans) i proveïdors de maquinària, sistemes de pagament, producte i filtració d’aigua, el que permet tenir a la junta persones que dominen diferents àmbits i que ajuden a enfrontar els nous reptes que estan per venir.

Acompanyen a Isaac Guerra els següents membres i els seus càrrecs, d’esquerra a dreta:

Sr. Francesc Güell de V2V FACTORY, Vocal; Sra. Miriam Fairen de GRUP ANDREU VENDING,  Secretària; Sr. Oriol Anglada de BRITA, Vocal; Sr. Carlos Cánovas de DELIKIA Vocal; Sr. Adrià Riera de TUPINAMBA, Vocal; Sr. Giuseppe Cerea de IVSIBERICA Vocal; Srta. Anna Costa de VENDING COSTA, Vocal; Srta. Valeria Rovira de AUTOMATIC TARRACO,  Vocal; Sr. Juan Llamas de LLAMPER VENDING, Vicepresident; Sr. Antoni Font de PRODUCTES ILSTANT, Vocal; Sr. Josep Mª Arquerons de ALLIANCE VENDING , Tresorer i finalment Sr. Isaac Guerra de NEXUS , President de l’ACV.

El ja president Isaac Guerra, es compromet a fer més partícips de l’associació a tots els seus socis i en els pròxims mesos es veuran noves accions i decisions en pro d’un sector més fort, plural i unificat.

Després de l’Assemblea, va entrar en escena el ponent Miquel Lladó, repetidor de l’any anterior que va causar excel·lents sensacions. En aquesta ocasió, la seva ponència sobre el relleu generacional va tenir la seva part teòrica i la seva part pràctica, amb un debat amb 5 membres de l’associació que han viscut o estan vivint aquest relleu a la seva empresa. Va ser una xerrada molt dinàmica i distesa on va participar també el públic de l’auditori i va tancar la part de la jornada al saló d’actes.

A continuació, el networking entre els assistents es va dur a terme al hall d’entrada a l’auditori, on els patrocinadors de l’esdeveniment van poder presentar els seus productes, serveis i novetats, i es van degustar els diferents plats servits per l’empresa Singularis acompanyats d’un Showcooking de arròs i fideus.

Com a patrocinadors es va comptar amb 3 categories:

5 estrelles, les empreses: Coca-Cola, Ilstant, Tupinamba
4 estrelles, les empreses: Brita, H2O, Nexus Machines, ACS Recycling
3 estrelles, les empreses: Grupo Mahou San Miguel, Ñaming, Gullon, Velarte, Alkora, Font Vella, Frusano, V2V Factory. 

Sobre les 9 de la nit va finalitzar la jornada sent valorat el seu resultat com altament satisfactori i es preveuen canvis pel pròxim any per oferir noves experiències als assistents.

Gràcies a tots per sport a l’Associació Catalana de Vending.