Vetllar per la salut, el benestar i el bon clima a l’empresa, són tendències en auge que cada vegada més trobem en empreses de tot tipus. No només Google, cuida els seus treballadors i no només les grans startups, inverteixen en el benestar del seu factor humà.

Avui dia, les empreses es juguen el seu prestigi no només de cara als seus clients finals, sinó també de cara als seus trabajadores.La tecnologia, l’estudi de l’ergonomia, dissenyar espais més feliços perquè les persones siguin més felices, són objectius que les empreses s’esforcen per aconseguir. I ja és sabuda la màxima “empreses saludables, empreses rendibles” .

Parlant de xifres: amb una vida laboral mitjana de 45 anys, una jornada de 40 hores setmanals, fem servir uns 12 anys treballant. A això podem restar-li també el temps que passem realitzant tasques domèstiques, com cuinar o netejar entre d’altres. Això suposa un 10% del total de la nostra vida, el que equival a uns 8 anys. Aquest podria ser el punt de partida de moltes empreses per transformar-se en “empreses feliços” .

La implementació de #VendingSaludable a l’empresa, no només afavoreix el benestar de les persones, sinó que a més repercuteix en la imatge corporativa, la percepció de la nostra empresa en els proveïdors i clients. Millora el clima laboral, la motivació i la participació, i això porta a l’augment de la productivitat i la reducció de l’absentisme. Cada vegada més empreses proposen horaris variables als seus treballadors, molts d’ells viuen lluny o senzillament decideixen menjar a la feina, aprofitar les hores i acabar les seves tasques abans. Cada vegada més empreses es comprometen a proporcionar el necessari perquè les seves persones disposin d’un espai adequat, instal·lacions com cuina, zones d’esbarjo fins i tot per practicar exercici.

Un gran aliat pot ser el vending. Instal·lar màquines de venda automàtica saludable, amb aliments frescos i garantits és, sens dubte, un factor clau per a l’objectiu “empreses feliços”. Esmorzar, snack de mig matí, dinar i berenar i sopar, són les cinc ingestes recomanables, per a adults i nens. La majoria de les persones passem quatre d’aquestes cinc àpats en entorn i horari laboral.

Val la pena l’esforç, perquè siguin cada vegada més saludables?

Des de la ACV diem sí, al vending saludable. I els nostres socis estan cada vegada més conscienciats, treballant i enfocant perquè això es reflecteixi en totes les àrees, tant en el tipus de proposta gastronòmica, begudes, sòlids, dolços i salats, com en el look i disseny de les màquines. I així, creences com “picar entre hores no és saludable” pot transformar-se en “Cinc àpats al dia, són recomanables, amb el vending saludable”, si l’empresa ofereix solucions de vending saludable als seus treballadors. ACV estem a la vostra disposició, per assessorar-vos, poseu-vos en contacte amb empreses del sector.

ACV, al vostre servei per un vending de qualitat
mail-us info@acvending.cat call-uscall-us 900 82 87 80