H2O Direct Ltd és una empresa experta en productes de filtració d’aigua per als mercats del cafè, el vending i els punts d’ús (POU). Especialitzats en filtres d’aigua i accessoris per al seu ús en màquines de cafè i expenedores, calderes d’aigua calenta i refrigeradors d’aigua de punt d’ús (*POU) i operem al Regne Unit i Europa.

Qualitat i fiabilitat

Proposen subministraments de filtració d’aigua d’alta qualitat, la qual cosa li permet seguir amb la seva activitat diària sabent que el lliurament és ràpid i fiable.

Innovació  i Rendibilitat
Experts altament capacitats garanteixen que la tecnologia del futur estigui a l’avantguarda de qualsevol desenvolupament de productes. H2O Direct ofereix l’última tecnologia en el moment en què es produeix, overwint productes a un preu molt competitiu, la qual cosa garanteix que els seus clients rebin la millor qualitat i preu disponibles.

Qualitat i Sostenibilitat, els nostres compromisos

Reciclar filtres mai ha estat tan fàcil gràcies al programa mediambiental H2O Direct. La importància de cuidar el nostre planeta i ser responsables dels residus plàstics sempre ha estat primordial en el seu model de negoci i ara s’ha ampliat.

La capacitat de reciclar els filtres d’aigua és fonamental per a ajudar a reduir les deixalles plàstiques amb un 98% de materials reciclats, la qual cosa genera un estalvi de més de 120 tones de CO2 utilitzat i l’equivalent a 6,7 milions de gots de plàstic.

La instal·lació per a reciclar els filtres també ofereix als seus clients l’oportunitat d’enviar un missatge als seus propis clients que estan compromesos amb un compromís de tota la indústria per a reduir les deixalles plàstiques a través del subministrament de filtres d’aigua.

H20 Direct