Gairebé 50 persones van viatjar amb l’Associació Catalana de Vènding a Venditalia 2018, una edició rècord perquè la fira de referencia del sector a Europa va experimentar un gran creixement d’expositors, visitants i presències internacionals. En la propera edició de Parèntesi hi podreu llegir un ampli reportatge amb anècdotes i moltes fotos.

 Celebrada a Feria Milano City del 6 al 9 de juny i de caràcter bianual, Venditalia està organitzada per Venditalia Servizi i promoguda per CONFIDA, l’Associació Italiana de Distribució Automàtica, ha experimentat un augment significatiu en totes les seves xifres. Així, hi van ser presents més de 300 empreses, més d’un 20% pel que fa a l’edició de 2016, en un àrea de 32.000 metres, 14.000 dels quals ocupats per estands d’exhibició. Al voltant de 20.000 visitants professionals durant els quatre dies de la fira (un increment del 4%).

 La xifra més important de l’edició de 2018 és el fort creixement dels expositors i visitants internacionals: més de 35,4% empreses respecte l’any 2016 i provinents de 22 països (França, Espanya, Alemanya, Anglaterra, Holanda, Xina, Rússia, Estats Units…), i un 16,1% de més visites internacionals.

 “Ha estat un èxit”, resol Massimo Trapletti, president de CONFIDA (Associazione Italiana Distribuzione Automatica): “Confirma  Itàlia com a líder internacional de la distribució automàtica. El nostre esdeveniment continua sent el termòmetre més fiable del mercat i una cita imprescindible per als professionals, que tenen l’oportunitat de conèixer compradors d’arreu del món per a tenir una visió prèvia de les noves tendències del mercat, però, sobretot, establir o consolidar relacions comercials”.

 A través de 16 esdeveniments repartits en tres dies entre tallers, conferències, workshops, presentacions o formacions a les quals van assistir més de 800 persones, s’han abordat temes d’actualitat per al sector: la tecnologia 4.0, la sostenibilitat, els mètodes de pagament sense efectiu per a màquines expenedores…