Compartim el comunicat del President de Venditalia, confirmant la seva celebració en les dates previstes. A mesura que s’acostin les dates, anirem compartint més informació, per tal d’organitzar el viatge de #ACVsocis a Venditalia els dies 21 i 22 de maig. Ja sabeu que podeu fer la vostra confirmació per mail info@acvending.cat

 

Es confirma Venditalia: l’esdeveniment es realitzarà al maig

Estimats expositors i visitants de Venditalia,

En els últims dies, he estat rebent moltes sol·licituds d’informació sobre la confirmació de l’esdeveniment Venditalia, que es durà a terme en aproximadament tres mesos: del 20 al 23 de maig de 2020.

La situació sembla haver-se “sortit de control”: el pànic s’ha estès molt més ràpid que l’epidèmia, però estic convençut que, en unes poques setmanes, el sentit comú ajudarà a restablir l’ordre i les activitats normals. Estarà d’acord amb mi que si dins de tres mesos encara existeix un perill per a la salut, el problema seria enormement major per a l’economia nacional i internacional i per a nosaltres com a individus que per a les fires. De moment, suposem que al maig tot tornarà a la normalitat. Reprogramar la nostra fira comercial seria extremadament arriscat i potencialment inútil.

Moltes altres grans fires comercials a Itàlia, com Vinitaly i Cibus, van tenir les seves dates confirmades, a l’abril i maig. A més, la famosa fira “Salone del Mobile” a Milà s’ha posposat per només dos mesos: tindrà lloc a mitjan juny.

Dit això, m’agradaria informar-lo que les dates de Venditalia estan confirmades i farem tot el possible perquè sigui el millor esdeveniment de la història, perquè és essencial per a donar suport a l’economia de les nostres empreses, especialment en un moment tan complicat.

En conclusió, mostrar l’excel·lència del sector de vendes en la fira al maig significa donar un missatge important als mercats i oferir una gran oportunitat a tot el sector.

#venditaliadoesntstop 

Sincerament,

Ernesto Piloni,
President de Venditalia