Ja sabeu que per ser soci de l’ACV les vostres empreses gaudeixen d’avantatges de PIMEC, com per exemple el que fa referència als protocols d’obligatori compliment per a les empreses i que compartim a continuació.

Pimec ens proporciona la següent informació, molt important per tothom:

Secret empresarial, assetjament sexual, desconnexió digital, riscos psicosocials… Tenir en compte aquests aspectes i integrar-los a la nostra empresa mitjançant mesures i una planificació per abordar-los ens converteix en empreses previsores i més eficients.

Però, a més: ESTAN REGULATS I SÓN OBLIGATORIS PER LLEI!

Compta amb nosaltres per revisar la situació legal de la teva empresa, i acompanyar-te en la realització dels protocols legals necessaris:

• Protocol per prevenir i abordar l’assetjament sexual i per raó de sexe • Protocol d’assetjament laboral
• Protocol de desconnexió digital
• Protocol de gestió de riscos psicosocials
• Protocol familiar
• Protocol de secret empresarial

Els professionals experts de l’àrea jurídica de PIMEC estem especialit- zats en l’assessorament a pimes i persones autònomes, i, gràcies a la nostra estreta relació amb institucions i entitats públiques, coneixem de primera mà la regulació vigent en matèria corporativa, així com la normativa que s’està treballant i els aspectes pendents de legislar.

L’incompliment d’aquestes obligacions pot donar lloc a sancions per part de l’administració competent.
No ens quedem enrere, per tal d’evitar sorpreses i implementem els protocols obligatoris!

Compartir l’enllaç,  per descarrega el PDF amb tota la informació detallada per PIMEC. AQUI!

 

Vols saber si la teva empresa compleix les obligacions legals? Les coneixes? En aquest enllaç, trobes el formulari de PIMEC: ENLLAÇ

Emplena el teu propi “check-list” a continuació, i obtindràs una diagnosi gratuïta instantània en acabar el qüestionari sobre quin nivell de compliment tens en referència a les obligacions legals com a empresa.

Dedica 5 minuts a comprovar que estàs cobert/a jurídicament en aspectes dels àmbits laboral, de prevenció de riscos, protecció de dades, igualtat o mercantil.

Et mostrarem una valoració general respecte al compliment de la teva empresa en matèria jurídica, i, si ets soci de PIMEC, els nostres companys del departament jurídic analitzaran cada àrea de manera separada i et passaran una valoració segmentada i personalitzada, per tal de poder-te ajudar i acompanyar en els aspectes concrets que necessitis.

 

Des de l’ACV treballem per profesionalizar el sector del vending, qualsevol doubte, contacte’ns info@acvending.cat