Parlar de la transformació Digital o Digitalització és cada cop més habitual, en els entorns professionals. El nostre sector, també i toca posar-se al dia, per tal de seguir treballant per un sector del vending cada cop més professional, actual i preparat pel futur.

L’ús d’eines tecnològiques disponibles ja no és ni una moda, ni un factor prescindible en un negoci; s’ha convertit en indispensable i, si més no, en un avantatge competitiu, ja que facilita i aporta més rapidesa, seguretat i senzillesa.

Els socis de l’ACV, gaudeixen dels avantatges de PIMEC, en aquest cas per la transformació digital. Constantment alerta de les noves eines disponibles i ens informen d’aquelles que es poden adequar a les necessitats específiques del nostre sector.

De la mà de PIMEC, iniciar el procés de transformar el teu negoci, posant a la teva disposició els següents serveis digitals: Adaptació a la nova normativa del registre horària, una APP mòbil per la devolució de l’IVA i gestió de les despeses, Eines de facturació àgil Certificats digitals per verificació d’informació digital Protecció de dades, adaptat a la teva empresa Software de gestió i atenció al client…

No deixis per més endavant la digitalització, ara pots beneficiar-te de ser socia de ACV, treballant amb PIMEC!