La setmana passada vàrem celebrar l’Assemblea General de Socis de l’ACV, en aquesta ocasió amb eleccions generals de la nova junta. Finalment, l’Associació Catalana de Vending ja compta amb nou President, Francesc Recolons, de l’empresa Adelva.

Juntament amb el President, comptem amb la figura del vicepresident Giuseppe Cerea, actualment Conseller Delegat d’IVS Ibérica, i amb el President sortint, Toni Romero, qui seguirà formant part de l’ACV com a vocal de la Junta Directiva. La figura de Secretari queda a càrrec de Francesc Company, d’Automàtic Company, i José María Arquerons, és el nou tresorer de l’Associació.

Les vocalies també podem comptar amb Leonor García, de Vending Pons; Antoni Font, de Productes Istant; Toni Riera, de Tupinamba; Marc Parera, de Blue Planet; Jordi Sanz, de Madrid Fas Machine y Joan Llamas, de Llamper Vending.

Paral·lelament a la reunió de Junta, enguany va tenir lloc el showroom “Som Professionals”, protagonitzat per més de una treintena d’empreses del vending, que van tenir l’oportunitat de mostrar les seves novetats en productes i serveis a la resta d’expositors i socis.

Posteriorment a la reunió de junta i eleccions, i al showroom, tots els assistents i socis varem gaudir d’un sopar gastronomic a càrrec de la prestigiosa empresa Singularis, també socis de l’ACV, durant el qual sempre es consolidan lligams i surgeixen noves possibilitats de col.laborar entre socis.

Aixi, aquest més de Març l’ACV inicia nova etapa durant la qual estem en disposició de treballar plegats per construir el futur del vending, un sector amb més qualitat, més possibilitats i al servei de’una societat cada cop més dinàmica i més concienciada pel mediambient. Ben aviat us presentarem les propostes del nou President, Francesc Recolons.