El nostres compromisos, la qualitat, la sostenibilitat, la tecnologia i la salut

L’Associació Catalana de Vending, volem donar una veu unificada en el sector del vending a Catalunya. Amb una vocació compartida per la qualitat, la sostenibilitat, la salut i la diversitat de productes, estem compromesos a respondre als desafiaments actuals i a construir un futur més brillant per als nostres socis i la comunitat en general.

Escoltem Els nostres Socis

Sabem que cada soci té les seves pròpies preocupacions i visió de l’indústria. Estem aquí per escoltar-vos. Treballem activament per conèixer les vostres inquietuds i idees perquè puguem abordar-les col·lectivament. Les vostres veus són el motor que impulsa el canvi i la millora contínua.

Professionalització i Qualitat

La professionalització és el nucli del que fem. Creiem en l’importància de mantenir els estàndards més alts en la indústria del vending. A través de la formació i la col·laboració, aspirem a elevar el nivell de servei i la qualitat de les empreses del vending a Catalunya.

Sostenibilitat 

La sostenibilitat és un pilar fonamental de la nostra societat. Treballem per fomentar pràctiques sostenibles i reduir l’impacte ambiental. Busquem maneres innovadores de minimitzar els residus i promoure l’ús responsable dels recursos.

La Salut de les Persones

La salut és una preocupació que compartim profundament. Estem compromesos amb l’oferta de productes que no només siguin deliciosos sinó també saludables. Aboguem per opcions de vending que promoguin la salut i el benestar de les persones.

La tecnologia en el vending

El sector ha experimentat una transformació revolucionària en els darrers temps, passant de ser dispensadors a convertir-se en sofisticats dispositius d’última generació, pensats per les persones. Ara, mitjançant la integració de sistemes intel·ligents, les màquines poden oferir un servei més personalitzat, acceptar pagaments digitals i proporcionar informació en temps real sobre l’estoc i les preferències dels clients. La tecnologia està canviant la cara del vending, fent-lo més convenient, modern i connectat que mai abans.

Diversitat i Adaptabilitat

Treballem per facilitar la diversitat de necessitats nutricionals i de salut de la nostra comunitat. Estem compromesos a que el vending ofereixi una gamma cada vegada més àmplia de productes que satisfacin totes aquestes necessitats, adaptant-nos als canvis en els gustos i les preferències.

Avui, creem el futur

Estem determinats a construir un futur millor per als nostres socis i per a tothom que gaudeixi del vending a Catalunya. Junts, som més forts i més capaços d’aconseguir canvis positius i realistes en cada moment.

Parlem.ne! 

Per a més informació i per unir-te a ACVending.cat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o per correu electrònic a info@acvending.cat.