L’empresa Nexus Machines, en col·laboració amb la Associació Catalana de Vending ACV, presentem el primer concert acústic sota el nom de ACUSTIC VENDING de caràcter benèfic per a l’ONG Metges Sense Fronteres que enguany està desenvolupant una tasca especial a la pandèmia causada pel Covid, que està afectant a centenars de milers de persones a tot el món..

“Al capdavant d’aquesta pandèmia han estat sens dubte els treballadors de la salut, ja sigui d’hospitals o d’organitzacions externes com a Metges Sense Fronteres. Els estem constantment agraïts per la seva dedicació i sacrifici, però aquestes entitats necessiten més que agraïment: requereixen suport financer que els permeti mantenir la seva estructura, obtenir més recursos per a facilitar el seu treball i permetre’ls continuar proporcionant una ajuda humanitària que sovint valorem poc”, ens expliquen des de Nexus.
 
La cita és el proper 17 de Desembre, en streaming.
Aviat compartirem l’enllaç a les nostres xarxes socials.
 

Fes un donatiu i gaudeix del concert ,

BANC DE SABADELL
ES88 0081 0141 2600 0154 1262
Compte. ASSOCIACIÓ CATALANA DE VENDING
Concepte; DONATIU “METGES SENSE FRONTERES”.

(*) Si us cal, podem emetre el certificat de la vostra donació, fent-nos arribar un comprovant i les vostres dades per e-mail o també podeu donar anònimament info@acvending.cat