Qualsevol crisi comporta un repte de transformació per les empresas, per les persones, per tota la societat. Molts sector estàn veient formes innovadores i molt creatives de tirar endavant, toca adaptar-se, ser flexible i posar-hi moltes ganes.

Ara més que mai la comunicació és un factor clau per donar-se a conèixer.

És moment de comunicar amb responsabilitat

  • Les paraules clau: empatia i responsabilitat. Campanyes i accions pensant en les persones que porten dos mesos a casa, potser han perdut familiars, potser han perdut la feina. Són moments de pensar amb les persones i de comunicar les innovacions de cada sector per tal d’adaptar-se a les noves necessitats, amb emoció i més humanitat que mai.
  • Els millor aliats: una web realment util i una bona estratègia de xarxes socials. Perque disposar d’una pàgina web adaptada a les necessitats reals, amb un ecommerce pels clients professionals del sector, que faciliti les comandes o conèixer els productes i serveis, que apropi la gestió comercial de veritat.
  • Aliances estratègiques: Compartir, no competir. És moment de fer aliances, de sumar, de veure oportunitats i de deixar-se veure a plataformes online del sector.

#ACVsocis ja sabeu que teniu a la vostra disposició el MediaKit amb tarifes especials, per els espais online de la ACV. Perquè comunicar els vostres serveis, les novetats o tot alló que considereu de forma professional, és important. Demaneu-lo ara hola@vyrtucom.com.

Tanmateix, també us recordem que tenim un acord amb Vyrtucom,  empresa especialitzada en la creació de pàgines web, ecommerce, xarxes socials i tot allò que pogueu necessitar per donar a conèixer els vostres serveis, amb unes tarifes especials per els socis de l’ACV.

Treballem plegats pel futur del vending, pel vending del futur.