ACV inicia una nova era de comunicació digital, més fluida, amb valor afegit i amb una imatge renovada, preparada per afrontar els nous temps amb nova web, noves xarxes socials, nou blog i aquesta newsletter que rebreu mensualment per email.

La Web

Amb una nova estructura més clara i intuïtiva, la nova web de l’associació inclou continguts dirigits als diferents interessos, proveïdors, operadors. La nova imatge, més actual, pràctica, accessible, permet a l’usuari navegar fàcilment per la web, amb informació de la pròpia associació, qui som, què fem, l’equip, els Certificats de Qualitat, relacions institucionals i els diferents proveïdors.

Els Serveis de l’associació, assessorament, tramitació del segell de Qualitat, avantatges en serveis i productes, organització d’esdeveniments i cursos, formació, llistat de socis, contacte amb Pimec per temes relacionats amb recursos humans, assessoria jurídica, formació, medi ambient, entre d’altres.

Al menú Socis, detallem de forma actualitzada, els avantatges així com el directori dels socis.

Tots els detalls de les activitats programades, com la reunió mensual, les trobades professionals, conferències, cursos i formació, fires com Vendibérica i el sopar de Nadal, les trobeu també a la a secció Agenda.

Actualitat, és la nostra “nova revista digital”, un espai obert on l’ACV volem divulgar la cultura del vending del demà. En aquest espai també hi podreu dir la vostra, amb entrevistes puntuals i contingut patrocinable, sempre amb valor afegit pel lector.

Tanmateix, i en resposta a la demanda dels socis, hem disposat uns nous espais publicitaris a disposició de socis i no socis, per donar a conèixer els seus serveis i productes, amb condicions avantatjoses pels socis.

Finalment, podreu trobar tots els detalls de Contacte amb la ACV, ja sabeu que som a la vostra disposició amb el telèfon gratuït 900 828 780 i al email info@acvending.cat.

Desitjem que us agradi visitar-la!

L’experiència a xarxes socials ha arribat al vending, i també a l’ACV

Instagram, Twitter i LinkedIn, espais a la vostra disposició, per comunicar-nos de forma directa, activa i actual. El nostre esforç i el nostre missatge va dirigit a construir una nova imatge del sector del vending, construir el vending del futur, formant i informant els consumidors, a les empreses del sector, els mitjans de comunicació, les persones en definitiva, amb ànim de diàleg, d’aprendre i de mostrar tot el que fem des del sector, per un vending de qualitat. Us convidem a connectar, i també a fer servir el hashtag #ACvending i #QualityVending, i a etiquetar les vostres publicacions, per tal que podem donar més visibilitat a la vostra empresa. Benvinguts!

Twitter @catalanavending
Instagram @acvending_cat
LinkedIn @ACV Associació Catalana de Vending

Seguiu-nos! Us esperem a les xarxes socials!

Actualitat, el blog de l’ACV

Actualitat del sector, esdeveniments de l’associació, novetats internacionals i legislació, missió i serveis de l’associació, el vending del futur, així com articles dirigits al consumidor final, formar i informar al consumidor, segells de qualitat per tal de garantir la professionalitat del sector i dels productes, del compromís de les empreses del sector per construir un vending saludable, cada cop més ampli en oferta i amb més punts disponibles 7/24. Tots aquests interessos tindran cabuda al nou blog de l’associació. Volem que els socis tingueu l’oportunitat de dir la vostra, amb espais programats de continguts de valor afegit, entrevistes, novetats, innovació. Per això hem preparat també l’opció que disposeu d’aquest espai per promoure la vostra empresa, els vostres serveis.

Benvinguts a la nova era digital de l’ACV. l’Associació de tots!