Ser soci de l’Associació Catalana de Vending: Beneficis i Avantatges per a les empreses socis de l’ACV.

En el sector del vending, les empreses de tota mena gaudeixen de nombrosos beneficis i avantatges. A acvending.cat, compartim aquesta informació perquè puguis conèixer tot el que implica formar part de l’Associació Catalana de Vending i com aquesta decisió pot ser molt beneficiosa per a la teva empresa, independentment de la seva grandària o tipologia.

Una de les raons més importants per associar-te a l’ACV és que la Generalitat de Catalunya té les competències en matèria de consum, sanitat i part de Comerç. Això significa que les normatives i regulacions que afecten directament l’activitat del vending estan sota el seu control. És per això que és important i convenient que les entitats amb seu social a Catalunya formin part d’una associació catalana, com l’ACV, ja que aquesta mantindrà els seus membres informats sobre qualsevol novetat legislativa autonòmica que pugui afectar el sector del vending.

A continuació, volem destacar alguns dels beneficis i avantatges específics que obtindràs en ser soci de l’Associació Catalana de Vending:

  1. Comunitat Professional en Evolució: Seràs part d’una comunitat professional dinàmica i en constant evolució, on podràs establir contactes amb altres professionals del sector, intercanviar experiències i estar al dia de les últimes tendències i innovacions.
  2. Formació Específica: A través de la col·laboració amb PIMEC, l’Associació ofereix formació específica per als professionals del sector, amb descomptes o gratuïta, perquè puguis millorar les teves habilitats i conèixer les millors pràctiques en el vending.
  3. Assegurances: Amb l’ACV, podràs gaudir d’assegurances de Responsabilitat Civil amb una cobertura de fins a 1.500.000 € per sinistre i any, així com assegurança per a bidons i fonts amb una cobertura de més de 1.500.000 €. A més, també tindràs cobertura Patronal de 300.000 €.
  4. Assessorament Professional: L’ACV posa a la teva disposició serveis d’assessorament fiscal, jurídic i laboral per ajudar-te en les qüestions legals i administratives que puguin sorgir en el teu negoci.
  5. Consultoria Legal: Com a soci de l’ACV, podràs comptar amb una consultoria legal especialitzada, que t’assessorarà i realitzarà anàlisis legislatius en qüestions com el registre sanitari, el carnet de manipuladors, la prevenció de riscos laborals i la protecció de dades.
  6. Oportunitats de Negoci: Dins de l’ACV, tindràs la possibilitat de fer ofertes de productes i maquinària específiques del vending, per tal de promocionar i ampliar els teus negocis.
  7. Promoció: L’ACV et brinda la possibilitat de promocionar la teva empresa a través de descomptes en anuncis a les seves plataformes digitals, com la pàgina web, el blog, les notícies i les xarxes socials.
  8. Comunicació: Com a soci de l’ACV, rebràs gratuïtament les seves notícies periòdiques, mantenen-te informat sobre les últimes novetats i esdeveniments del sector.
  9. Certificació i Tràmits: L’Associació t’expedirà un certificat d’afiliació i de qualitat que et permetrà demostrar el teu compromís amb el vending de qualitat. A més, tindràs accés a tràmits gratuïts a Ecoembes, simplificant les gestions relacionades amb la gestió de residus.
  10. Informació i Suport: L’ACV et mantindrà informat sobre fires, congressos, seminaris i altres esdeveniments relacionats amb el sector del vending, perquè puguis participar i estar al dia de les novetats i oportunitats de negoci.

A més d’aquests beneficis específics, cal destacar que l’Associació Catalana de Vending és socia de PIMEC, la patronal de les petites i mitjanes empreses, i això ens permet treballar conjuntament per defensar els interessos del sector davant les institucions i promoure el desenvolupament empresarial.

En resum, associar-te a l’ACV és una decisió estratègica per al teu negoci, ja que tindràs accés a una sèrie d’avantatges que et permetran estar al dia de la legislació, millorar la teva formació professional, obtenir assessorament expert, promocionar la teva empresa i establir connexions amb altres professionals del sector. No importa la grandària o tipologia de la teva empresa, l’Associació Catalana de Vending és el soci ideal per al teu èxit en el món del vending.