Des de l’ACV treballem per unir les nostres forces, per construir un sector cada cop més professional, per divulgar que el servei del vending és un servei essencial per a les persones, pe la societat, tal com hem vist aquest any, que en moltes ocasions, ha suposat l’única opció de prendre un cafè o un snack, per professionals tan rellevants com metges, bombers, personal de les ambulàncies o servei sanitari i de neteja de les nostres ciutats i poblacions.

Després d’un any tant complex per tothom, seguim aprenent i adaptant-nos per tal de sortir-ne reforçats. Les tecnologies han arribat a les nostres vides per quedar-se, així doncs, aquest any celebrarem la primera part de la nostra Assemblea anual de forma virtual, i volem demanar-vos a tots la vostra millor disposició per tal que l’esdeveniment sigui igualment efectiu:

La Junta en ple va decidir que l’Assemblea General d’aquest any es farà en 2 dies diferents:

1. Assemblea Virtual, 25/03/2021 a les 17 hores per aprovació de comptes i la ratificació de les noves incorporacions entre altres assumptes urgents (situació postcovid ACV, previsió, etc.) i

2. EXPO previst pel tercer trimestre de l’any, tenint en compte les mesures COVID que hi hagin en aquell moment i amb ganes de retrobar-nos tots de nou.

En pocs dies ens comunicarem amb vosaltres per a facilitar mes detalls de la primera trobada virtual, comptem amb la vostra presència, moltes gràcies .

info@acvending.cat