La sostenibilitat és responsabilitat de tots, de tota la societat. Transformar cada sector cap a una realitat més sostenible, és important, i ara és el moment. Per la salut de les persones, per la salut del planeta, pel futur del sector.

El nostre sector tenim una postura proactiva envers aquest tema, és per això que, des de l’ACV formem part de diverses iniciatives per transformar el nostre sector cap a una economia circular, amb l’ARC, Agència de residus de Catalunya, entitat de la Generalitat de Catalunya, com sabeu, amb l’ARC, Agència de residus de Catalunya, entitat de la Generalitat de Catalunya, com sabeu.

Què és l’economía Circular?

L’anomenada “Economia Circular” és un mètode de producció i consum que implica aprofitar al màxim els recursos materials, reduint l’entrada de nova matèria primera i evitant la producció de deixalles.

Plàstic blanc

D’altra banda, és important recordar que els proveïdors de begudes del nostre sector fan servir l’anomenat “plàstic blanc”, fabricat a partir de PET 100 x 100 reciclat. Segons normativa vigent, obligat a fer servir plàstic 25% reciclat.