La qualitat del servei del vending és transversal i les sinergies entre empresas que sumen, també. És per això que aquesta notícia considerem important: es tracta de la unió de tres empreses al servei del nostre sector:

GEV, LF, ASCASO RECAMBIOS i ATEL han treballat conjuntament durant els últims dos anys, combinant les nostres àrees d’especialització del grup internacional del qual formem part per a brindar-li sempre el millor servei.

Ens complau informar que aquest sòlid grup empresarial s’uneix sota una mateixa marca comercial, REPA – The Spare Parts Group i una mateixa web corporativa: www.repa-group.com

Amb set magatzems i oficines en onze països, l’experiència i solvència de cadascuna de les nostres empreses ens ha permès oferir sempre la més alta qualitat i garantia de les nostres peces de recanvi per a hostaleria, cafè i vending, refrigeració comercial i electrodomèstics.

Per als clients clients no canvia res. Els noms de les empreses, les seves persones de contacte habituals i les seves dades d’accés a les botigues online continuen sent els mateixos.

Jordi Romagosa, Director General de GEV Recambios ens explica. “La marca paraigua REPA uneix a totes les nostres empreses sota un mateix nom i ens permet presentar-nos encara més clarament com a Grup davant els nostres clients. Cada empresa aporta la seva pròpia experiència al Grup i els nostres clients es beneficien de les sinergies que l’associació aporta“.

GEV, LF, ASCASO RECAMBIOS i ATEL ténen una reputació particularment sòlida com a proveïdora de recanvis per a la indústria dels serveis alimentaris i del vending.

Visiti la web de REPA Corporate per a més informació:

www.repa-group.com