Després de l’èxit dels darrers anys, s’apropa l’Assemblea General de socis i el Showroom “Som Professionals” de l’ Associació Catalana de Vènding al BCIN.

Serà el 5 de març de 2020 i comptarà amb més de trenta estands del  vending on els expositors mostraran els seus productes, màquines i components als assistents. L’acte tancarà amb un sopar de Gal·la.

En aquesta ocasió també es faran eleccions a Presidència o a la junta directiva.

Per a més informació, us podeu adreçar a : info@acvending.cat

 

Sopar Gastronomic amb Singularis!

Com sempre i dins la mateixa jornada, està previst fer un sopar gastronòmic elaborat per un dels nostres socis SINGULARIS, a un preu de 60€, places limitades, reserveu les vostres places el més aviat possible.

Mostreu els vostres productes al showroom!

Com cada any, és un plaer convidar-vos a participar al showroom “Som Professionals” que realitzarem en el marc de l’Assemblea General de Socis 2020. La zona d’exposició romandrà oberta des de les 17: 45H fins a les 20: 30H. Si esteu interessats a participar al showroom només cal que us poseu en contacte amb l’ACV info@acvending.cat

Preu SOCI: 250 eur

Preu No Soci: 450 eur

A les 17.40 h s’obrirà el showroom en què els expositors que ho desitgin podran mostrar els seus productes, màquines i components als assistents i finalment se celebrarà un sopar de Gala  per relaxar-nos després de la jornada.

El preu inclou un espai de 2x2m, 1 taula de 1,50m i 2 cadires. Es posarà a disposició de l’expositor un endoll i connexió wifi.

La convocatòria de l’any passat va ser tot un èxit, aquest any volem donar un cire de celebració a l’esdeveniment, per això, us animem a acompanyar-nos durant el sopar de Gala que tindrà lloc al hall de l’BCIN a la fi de la jornada amb catering sopar anirà a càrrec d’una empresa especialitzada i de gran prestigi.

Eleccions 2020

Ja sabeu , el dia 5 de març, Assemblea General de Socis. En aquesta ocasió, també es faran eleccions, si teniu interès a presentar candidatura a Presidència o a la junta directiva, tenia les portes obertes els socis, podreu adreçar la vostra proposta a info@acvending.cat.

A les 17h. es durà a terme L`Assamblea General de Socis 2020, aquest any segons els nostres estatuts amb presentació de candidatures perquè també hi ha eleccions.

Us esperem a tots! 

Pots descarregar el programa de l’Assemblea AQUI!

 

5 Març Showroom “Som Professionals”